Insektnet til privat og erhverv

Insektnet, også kaldet fluenet og myggenet, kan fås i mange variationer og bruges i forskellige sammenhæng. Der findes insektnet til haven, myggenet til barnevogne samt fluenet til døre og vinduer. Vi tilbyder forskellige løsninger til hjemmet, der involverer insektnet til vinduer- og døre, samt specialløsninger til virksomheder, det offentlige og mindre erhverv.

Løsninger til alle døre: Hoveddør, terrassedør, halvdøre, skydedør og specialdøre.

Produkter der passer til alle vinduer: Topstyret, vendbart, sidehængt, sidestyret, kip-dreje vindue og mange flere.

Specialløsninger til erhverv. Alt fra simple vinduer til store porte – Vi finder den rigtige løsning til din virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du svært ved at finde det rigtige løsning?

Det kan være svært at vurdere hvilken løsning der passer bedst til netop dit hjem. 

Vi sidder altid klar til at give uforpligtende rådgivning, så du finder den helt perfekte løsning. 

Brug for vejledning?

Vi ringer dig op hurtigst muligt

Indholdsfortegnelse

Fluenet til dør

Terrasse- og hoveddøren står ofte åben i mange time henover sommeren. Det resulterer i et godt indeklima, men det giver desværre også mulighed for fluer, myg og andre insekter at få adgang til hjemmet. Fluenet til døre, også kendt som netdør eller insektnet til dør, er en elegant og effektiv måde at holde de ubudne gæster ude. Der laves netdøre til både ind- og udadgående døre, skydedøre samt dørrammer hvor der ikke er ophængt en dør.

 • Netdør (Forsatsdør)
 • Plissédør (Udtrækkes fra side til side)
 • Skydedør
 • Svingdør
 • Netramme til dør

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til din dør?

Myggenet til vinduer

Der findes ikke noget værre end at lægge sig i sengen efter en lang dag, slukke lyset, og så høre summen af myg i soveværelset. Generelt foretrækker vi af holde myg, fluer og andre insekter udendøre, og heldigvis har vi en god løsning til netop det. Myggenet til vinduer, også kaldet insektnet til vinduer, netvinduer og fluenet, er en effektiv løsning på problemet. Der findes en række forskellige løsninger til både ind- og udadgående vinduer, og løsninger til forskellige behov.

Vores løsninger til insektnet til vinduer er følgende:

 • Rullegardin med insektnet
 • Netvinduer (Forsatsvindue)
 • Netramme til vindue

På siden insektnet til vinduer, kan du læse en uddybende beskrivelse af de forskellige produkter, så du kan finde den helt rigtige løsning til dit hjem.

Insektnet til virksomheder og mindre erhverv

Ifølge bekendtgørelsen om levnedsmiddelhygiejne, er det lovpligtigt for virksomheder og offentlige institutioner, at sikre mod skadedyr og insekter, hvis vinduer holdes åbnet ud til det fri. Dvs. at underordnet om man er et mindre pizzeria, eller større fødevareproducerende virksomhed, så er man forpligtet til at være sikret både udenfor og i lokalerne, så der ikke kan komme insektnet ind i virksomheden.

Fødevarestyrelsen: ” Hvis vinduer holdes åbne ud til det fri, bør de være sikrede mod insekter eller andre skadedyr, fx med insektnet, der slutter tæt til vinduesåbningerne.”

Hos Alonto er vi specialister indenfor insektnet, så underordnet om din virksomhed mangler et simpel insektnet til vindue eller dør, eller der er tale om en skræddersyet løsning til fx en port, så er vi den rette til opgaven.

Vi tilbyder forskellige løsning til erhverv bl.a:

 • Løsning til port
 • Løsning til ventilation
 • Løsning til lyskasser

Når der er tale om løsninger til virksomheder og offentlige institutioner, er der sjældent tale om identiske løsninger. Kontakt os gerne i dag, så vi kan tage en uforpligtende samtale om en løsning til din virksomhed.

Hvad koster et insektnet?

Prisen på insektnet til døre og vinduer, afhænger meget af hvilken type model der er tale om, størrelsen på produktet og om der er tale om en specialløsning. Prisen på en løsning til vindue starter fra 875,- DKK, hvor insektnet til døre starter fra 2495,- DKK.

Alle vores produkter er lavet i kvalitetsmaterialer, der giver en elegant løsning der holder i mange år. Der ydes garanti og reklamationsret på alle vores produkter. Vi hører stadigvæk fra kunder der har haft vores løsninger til døre og vinduer siddende i over 20 år, og det er vi selvfølgelig stolte over.

Søger du et kvalitetsprodukt som du er glad for i mange år? Så tøv ej med at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Insektnet til katte, hunde og andre husdyr

Mange kæledyr, herunder specielt katte og hunde, kan godt lide at tage på eventyr, men hvordan forhindre man det, hvis man samtidig gerne vil holde døre og vinduer åbne? Den oplagte løsning et insektnet til vinduer og døre, monteret med vores ekstra stærke polyesternet. Polyesternettet er vinyl coatet som gør det nærmest uigennemtrængelig. End ikke de største hunderace eller de snedige katte finder vej igennem. Så kan man lave mad eller sove uden bekymring for at katten falder ud over altanen eller vinduet.

Nogle af vores modeller er mere egnet til katte og hunde end andre. Kontakt os uforpligtende vejledning, så vi sikrer at du får den perfekte løsning.

Mette Stefansson
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Vi har fået fluenet på to skydedøre og to vinduer i vores nye lejlighed. Det er rigtig pænt at se på og meget nemt at betjene, det fungerer bare perfekt. Ingen fluer eller edderkopper kommer ind trods åbne vinduer og døre. Kvaliteten og kundeservicen er i top, kan varmt anbefales.
Nina Kirchwehm-Jensen
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Super god service og produkt. Kan varmt anbefale Alonto.
Jens Haue
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Har brugt Alonto til insektnet til hhv. en terrassedør og 2 vinduer. Har oplevet en virksomhed med stor fleksibilitet og stor faglighed. Vi er meget tilfredse med løsningen, hvorfor vi kun kan anbefale Alonto til andre.
Mariann
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Vi har købt insektnet til fire vinduer. Vi oplevede en flot service og en viden om produktet, som var helt i top. Vi er begejstrede over kvaliteten, som er lækker og funktionel, så nu er vi med garanti fri for at få myggestik om natten de næste mange mange år. Tak til Alonto.
Tidligere
Næste

Tilfredse kunder

Det er Alontos mål at levere den gode kundeoplevelse hver gang.

Vores mission?

At hjælpe dig med et sundt indeklima

Ligegyldigt om du køber en løsning os, ellers blot søger gratis råd og vejledning i vores vidensdabatase, er vores mål at hjælpe dig med at opnå et sundt indeklima. 

Spørgsmål?

100% tilfredse samtaler, baseret på 42 anmeldelser

Vil du gerne i kontakt med os? Intet problem, vi står altid til rådighed for dig.

✉ Email kontakt@alonto.dk

📞 Ring til +45 40205020