Insektnet til vinduer

Insektnet til vinduer, også kaldet myggenet og fluenet, er et produkt der monteres på dine vinduer, for at holde myg, fluer, edderkopper og andre insekter udenfor. Vi har løsninger til alle typer vinduer, underordnet om de er ind- eller udadgående vinduer.

Rullegardin med insektnet, er en elegant løsning, hvor nettet gemmes væk efter brug. 

Netrammer, også kaldet fastrammer, er oftest brugt til indadgående vinduer og døre

Et forsatsvindue med insektnet er en løsning der passer til de fleste vinduer

Et rullegardin til tagvindue holder ikke lyset ude, når insektnettet er i brug

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du svært ved at finde det rigtige løsning?

Det kan være svært at vurdere hvilken løsning der passer bedst til netop dit hjem. 

Vi sidder altid klar til at give uforpligtende rådgivning, så du finder den helt perfekte løsning. 

Brug for vejledning?

Vi ringer dig op hurtigst muligt
Mette Stefansson
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Vi har fået fluenet på to skydedøre og to vinduer i vores nye lejlighed. Det er rigtig pænt at se på og meget nemt at betjene, det fungerer bare perfekt. Ingen fluer eller edderkopper kommer ind trods åbne vinduer og døre. Kvaliteten og kundeservicen er i top, kan varmt anbefales.
Nina Kirchwehm-Jensen
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Super god service og produkt. Kan varmt anbefale Alonto.
Jens Haue
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Har brugt Alonto til insektnet til hhv. en terrassedør og 2 vinduer. Har oplevet en virksomhed med stor fleksibilitet og stor faglighed. Vi er meget tilfredse med løsningen, hvorfor vi kun kan anbefale Alonto til andre.
Mariann
Anmeldelse via Trustpilot
Læs mere
Vi har købt insektnet til fire vinduer. Vi oplevede en flot service og en viden om produktet, som var helt i top. Vi er begejstrede over kvaliteten, som er lækker og funktionel, så nu er vi med garanti fri for at få myggestik om natten de næste mange mange år. Tak til Alonto.
Tidligere
Næste

Tilfredse kunder

Det er Alontos mål at levere den gode kundeoplevelse hver gang.

Spørgsmål?

100% tilfredse samtaler, baseret på 42 anmeldelser

Vil du gerne i kontakt med os? Intet problem, vi står altid til rådighed for dig.

✉ Email kontakt@alonto.dk

📞 Ring til +45 40205020

Vores mission?

At hjælpe dig med et sundt indeklima

Ligegyldigt om du køber en løsning os, ellers blot søger gratis råd og vejledning i vores vidensdabatase, er vores mål at hjælpe dig med at opnå et sundt indeklima. 

Indholdsfortegnelse

Insektnet til vinduer

Selvom insekter er en vigtig del af naturen, så er det de færreste mennesker der ønsker de finder vej ind i ens hjem. På trods af deres lille størrelse, så kan insekter være utroligt generende at have indendørs, da deres summen og generelle tilstedeværelse kan være forstyrrende.

Derfor finder du her på siden en række forskellige insektnet, som er beregnet til at blive installeret i vinduer. På den måde bliver det nemmere for dig at holde dit hjem insektfrit, samtidig med at du stadig kan få frisk luft fra åbne døre og vinduer.

Vælg den rette løsning til dit hjem

Der er ikke to hjem, der er ens – det er vi naturligvis godt klar over, hvormed vores sortiment indeholder en række forskellige insektnet til vinduer. På den måde har du muligheden for at vælge lige netop det produkt, som passer bedst til dit hjem og dine personlige behov.

Vi tilbyder løsninger til både ind- og udadgående vinduer, såvel til sidehængte, topstyrede, kombinationsvinduer, fastkarm, dannebrogsvinduer, bondehusvinduer eller tagvinduer. Dermed kan du hos os finde insektnet til ethvert type vindue du har i dit hjem.

Husk vi også tilbyder insektnet til døre.

Herunder kan du læse nærmere om de forskellige produkter, som du kan købe her på siden:

Rullegardin med insektnet

Rullegardinet med insektnet er en smart og praktisk løsning, som især er velegnet til soveværelset. Om natten kan det nemlig være rart at have muligheden for at åbne vinduerne, men summende myg og fluer kan være utroligt generende, når man skal sove.

Med et rullegardin får du muligheden for at åbne dine vinduer lige så meget, som du ønsker, uden at du risikerer, at der kommer myg og andre generende insekter ind. Rullegardinet er nemt at trække ned, og så har de den smarte funktion, at du med et enkelt klik kan løsne dem, hvorefter de selv ruller op.

Rullegardinet er helt integreret, hvormed du ikke kan se nettet, når det ikke er i brug, hvilket er supersmart. Det er dermed en super elegant løsning, hvormed det vil passe fint ind i et hvert rum.

Netramme

En netramme – eller en fastramme som de også kaldes – er et insektnet, som bliver monteret fast i et vindue. I modsætningen til for eksempel et rullegardin, som kan rulles op, når det ikke er i brug, så vil en netramme altid sidde på ydersiden af vinduet og sørge for, at ingen bevingede insekter kan finde vej ind.

Netrammen bruges ved indadgående vinduer, og de er et godt valg, hvis du ofte har dine vinduer åbne. Vores netrammer fås i en næsten helt gennemsigtig farve, hvormed insektnettet ikke er med til at hæmme din udsigt ud igennem vinduet. 

Insektnet til forsatsvindue

Vores insektnet til forsatsvinduer er en super alsidig løsning, som passer til langt de fleste slags vinduer. Ligesom de andre modeller, så fungerer et forsatsvindue som både insektnet, fluenet og myggenet, og er derfor yderst effektive.

En af de smarte egenskaber ved et forsatsvindue er, at du ligesom med et almindeligt vindue har muligheden for at åbne det op, når du har behov for det.

Forsatsvinduer er enormt holdbare, og så er de nemme selv at afmontere, når det er uden for insektsæsonen. På denne måde skal du ikke nødvendigvis have dit forsatsvindue siddende hele året, men du kan fjerne og sætte det op efter behov.

Insektnet til tagvindue

Vores insektnet til tagvinduer er ligeledes rullegardiner, men de er designet specifikt til, at de ikke tager noget af lyset. Hvilket betyder du ikke skal bekymre dig om mængden af lys, selvom du installerer et insektnet i dit tagvindue, for at undgå at der kommer insekter ind.

Holdbart og slidstærkt – også imod kæledyr

Alle vores insektnet til vinduer er lavet til at være holdbare, da de alle bliver lavet i pulverlakeret aluminium, som er et yderst slidstærkt materiale, der ikke ruster. Dog kræver det lidt ekstra beskyttelse, hvis du har kæledyr i dit hjem.

Har du en hund eller en kat, som insektnettet skal være stærkt nok til at holde inde, så bør du vælge de løsninger, som er lavet med polyesternet, som er vinyl coatet. Dette gør nettet uigennemtrængeligt, sådan at dine husdyr ikke kan bryde igennem nettet. Du kan læse mere om, hvorvidt de enkelte produkter er velegnede til kæledyr i deres individuelle beskrivelser.

Vi producerer efter dine mål og ønsker

Når det gælder insektnet til vinduer, så er det selvfølgelig vigtigt, at nettet passer perfekt til dine vinduer. Derfor producerer vi insektnet til vinduer specifikt efter mål, hvormed du vil få insektnet, som er tilpasset perfekt til størrelsen på dine vinduer.

Dertil har du desuden også mulighed for at bestemme, hvilken farve insektnettet skal have. Som udgangspunkt fås produkterne i hvid eller lys grå (klassisk aluminiumsfarve), men hvis du ønsker det, så kan vores insektnet til vinduer laves i alle regnbuens farver.

Vores priser

Vores priser starter fra 695 kr., men den samlede pris afhænger af, hvilken løsning du vælger, såvel som hvilken størrelse insektnettet skal have. Du er altid velkommen til at kontakte os, sådan at vi kan give dig et bud på den endelig pris.

Vi sælger også insektnet til erhverv, hvortil vi sagtens kan finde på en række smarte og praktiske løsninger. 

Nogle af vores modeller er mere egnet til katte og hunde end andre. Kontakt os uforpligtende vejledning, så vi sikrer at du får den perfekte løsning.